Linja Ajrore TU

> TE GJITHA SEKSIONET E KABUJVE ABC

> KONEKTORE ABONENTI DHE KONEKTORE LINJE

> QAFORE

 

> TIRANTUES PER KABELL ABC DHE TIRANTUES PER KABELL KOAKSIAL

> TERMINALE TE IZOLUARA

> ETJ