IKRA 89

IKRA 89 është një konfigurator që ndihmon në përzgjedhjen e materialeve për ndërtimin e një paneli për lëshim motorri.

Konfiguratori të furnizon me kodet e nevojshme (EATON) dhe është i ndërtuar në gjuhën shqipe.

 

 

Pasi  ta shkarkoni, ju mund të vazhdoni ta përdorni atë menjeherë.