Çertifikime

Më poshtë mund të gjeni vetëm disa nga certifikatat e marra nga Elal Com, duke dëshmuar edhe njëherë faktin se Elal Com synon së pari cilësinë, jetëgjatësinë e produkteve dhe shërbimin më të mirë.

 

https://elalcom.al/sites/default/files/ELAL%20COM%20500001%202021.pdf