Kontaktore

KONTAKTORE 4P 

Katallogu xStart - Komande dhe mbrojtje motorri

PARTNER: EATON

   Dowload IKRA 89

KARAKTERISTIKA

> design kompakt

> aksesore te njejte si per 3 dhe per 4 polaret

> nivel i larte i sigurise ne kabblim me morseteri qe mund te vendosesh dy dimensione percjellsash te vecuar nga njeri tjetri

> komponentet dhe aksesoret shtese mund te vendosen dhe mbi vendosen ne te dy krahet e pajisjes

FUSHAT E APLIKIMIT

> menaxhimi ON-OFF ne 4 pole i energjise (ngarkeses) 

> komutim i dy linjave

> komandim i nje grupi ndricimi

etj

 

 

MINIKONTAKTOR 

PARTNER: EATON

Minikontaktoret jane kompakt, ekonomik dhe bejne te mundur nje zgjidhje ideale per komandimin e ngarkesave te vogla ne kuadro me hapesire te kufizuar.

Jane te disponueshme si me bobine (tension komandimi) 12-400Vac dhe me bobine 12-220Vdc.

Minikontaktoret jane te ndertuar me 4 kontakte qe sipas kerkese mund te jene te hapur (NO) te mbyller (NC) ose te kombinuar.

KONTAKTORE 3P 

PERTNER: EATON

KARAKTERISTIKA

> design kompakt

> aksesore te njejte si per 3 dhe per 4 polaret

> nivel i larte i sigurise ne kabblim me morseteri qe mund te vendosesh dy dimensione percjellsash te vecuar nga njeri tjetri

> komponentet dhe aksesoret shtese mund te vendosen dhe mbi vendosen ne te dy krahet e pajisjes

> Ne kontaktoret deri ne 38A eshte gjithmone i integruar nje kontakt ndihmes. 

FUSHAT E APLIKIMIT

> leshimi direkt i motorrave

> komutim (teleinvertitor)

> komutim i leshimit te motorrave yll-trekendesh

 

BOBINE NDERRIMI PER KONTAKTORET 

PARTNER: EATON

Te disponueshme te gjitha llojet e bobinave (tensioneve) si ne AC dhe DC