PANELE ELEKTRIKE

PANELE ELEKTRIKE

PRODHIMI
 

ELALCOM falë përvojës të fituar ndër vite dhe kërkimin të vazhduar nê teknologji, prodhon panele të certifikuara të cilat në aspektin teknik përputhen me konkurencën së produkteve Europiane.

Zgjidhje inovative, zgjidhje të personalizuar dhe përgjigje e menjëhershme janë themeli i punës së përditshme të punonjësve të ELALCOM.

ELALCOM vendos në shërbim të klientit një profesionalizëm të lartë që bën të mundur përmbushjen e nevojave në sektore të ndryshëm.

Misioni i I ELALCOM është të projektoje dhe të zbatojë punë të ndryshme për secilin klient duke u nisur nga nevojat e tij.

  

> PANELE PËR KUADRO SHPËRNDARJE

> PANELE PËR KUADRO KOMANDIMI

> PANELE PËR MATJE TË ENERGJISË ELEKTRIKE
 

ASEMBLIM DHE PROJEKTIM

ELALCOM gjithashtu vjen më pranë klientit me projektim dhe asemblim të kuadrove për shpërndarje deri në 3200A, kuadrove  të komandimit, etj.

Parteneret si EATON, FINDER etj bëjnë të mundur që ELALCOM të jetë në nivelet më të larta përsa I përket asemblimeve të kuadrove të ndryshëm.