Profili i Kompanisë

Fal përvojës njëzet vjeçare dhe bashkepunimit tekniko-profesional të stafit të saj Inxhinierik, Elal Com ka krijuar partneritete të qëndrueshme me kompanit më të njohura në fushën elektrike, si përshembull Eaton, bTicino, Urmet, Finder, Beghelli, Osram, Legrand etj.

Elal Com është e pranishme në sektorin industrial, me furnizimin dhe shpesh her me zbatimin e projekteve në teren.

Aktiviteti përfshinë linjat ajrore të Tensionit të Ulët, automatika industriale, panele për kuadro shpërndarje, komandimi dhe për matjen e energjisë elektrike.
Elal Com është gjithashtu e specializuar në sektorin e ndriçimit. Ofron zgjidhjen e përshtatshme në bazë të nevojave dhe kerkesës së klientit, duke përdorur teknologjitë e ndriçimit më të sukseshmë si përshembull teknologjia LED.

Elal Com është kompania që për her të parë në Shqipëri ka realizuar një projekt ndriçimi publik më energji të rinovushme.

Qëllimi kryesor i shoqërisë Elal Com është ngritja në nivele bashkohore dhe teknologjike për të plotësuar kërkesat e klienteve,
referuar konformitetit dhe standarteve perëndimore të produkteve dhe parntereve të saj.